ПІДГОТОВКА БАКАЛАВРІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ТУРИЗМ» В ІТАЛІЙСЬКИХ УНІВЕРСИТЕТАХ - KLYK, B. (Педагогічні науки, 2021)
Представлено особливості підготовки бакалаврів за спеціальністю «Туризм» в італійських університетах шляхом аналізу освітніх програм та відповідних освітніх компонент в SAPIENZA Università degli Studi di Roma «La Sapienza»; Università degli Studi di Roma «Tor Vergata»; Università degli studi di Genova; Università degli Studi di Perugia; Università degli Studi di Catania. Схарактеризовано навчальні плани та відповідні освітні компоненти кожного університету, наявні науково-дослідні сектори, в рамках яких узагальнено дисципліни за спільними ознаками, кількість CFU (італійський відповідник ECTS), а також визначено специфіку дисциплін з урахуванням циклів освітньої діяльності (TAF – Tipologie di Attività Formative).