СПІВПРАЦЯ ЗДО І СІМ’Ї У ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ УЯВЛЕНЬ ПРО ПРОФЕСІЇ У ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ - KOVALEVSKA, N. (Педагогічні науки, 2021)
У статті розкрито особливості формування уявлень про професії у дітей дошкільного віку у процесі взаємодії вихователів закладу дошкільної освіти з родинами. Проаналізовано мету взаємодії двох важливих для дитини соціальних інститутів у процесі формування уявлень про професії. Розкрито змістове наповнення основних етапів співпраці. Схарактеризовано процес партнерської взаємодії педагогів закладу дошкільної освіти і батьків як двобічний та поетапний. Висвітлено особливості реалізації сучасних традиційних та нетрадиційних форм взаємодії педагогів закладів дошкільної освіти з родинами у процесі формування уявлень про професії.