ПЕДАГОГІЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ У ПІДГОТОВЦІ СТУДЕНТІВ ДО ВИХОВНОЇ РОБОТИ - PUSEPLINA, N. (Педагогічні науки, 2020)
У статті розглянуто проблему створення та реалізації педагогічної моделі підготовки вчителя до виховної роботи. Визначено основні її компоненти, принципи, умови та напрями реалізації. Розкрито поняття «педагогічне моделювання» та його структуру.