НАУКОВІ ЗДОБУТКИ ПРОФЕСОРА ВІКТОРА СИДОРЕНКА В ГАЛУЗІ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ - ARTIUSHENKO, P. (Педагогічні науки, 2019)
У статті розкрито внесок доктора педагогічних наук, професора, члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук Віктора Костянтиновича Сидоренка у розвиток вітчизняної технологічної освіти. Розглядаються етапи його життя та науково-дослідної діяльності, наукові ідеї, пошуки, здобутки викладацької, науково-методичної, науково-дослідної, видавничої спадщини в галузі технологічної освіти та особистісні риси вченого.