ЕСТЕТИЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА СТАНОВЛЕННЯ ОСОБИСТОСТІ - Zeliuk, Vitaliy (Педагогічні науки, 2018)
На основі здійсненого науково-теоретичного аналізу проблеми обґрунтовано організаційно-педагогічні умови естетизації освітнього процесу (створення естетичного освітнього середовища; модернізація змісту предметів мистецького циклу) та їх вплив на становлення особистості.