РОЛЬ МЕДІАЦІЇ У ВИРІШЕННІ КОНФЛІКТІВ - Kuziv, M. (Педагогічні науки, 2019)
У статті розглянуто роль медіації на шляху до розв’язання конфліктів. Розкрито проблему медіації як альтернативного способу вирішення спорів. Проаналізовано доцільність та можливості застосування медіації в Україні. Розглянуто види медіації та її техніки.