ПОНЯТТЯ І СУТНІСТЬ МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ УЧНІВ ТЕХНІЧНОМУ МОДЕЛЮВАННЮ У ЗАКЛАДАХ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - KOZYROD, O. (Педагогічні науки, 2019)
В статті обґрунтовано сутність та практичну значимість методики навчання учнів технічному моделюванню в процесі гурткових занять науково-технічного напряму закладу позашкільної освіти. Висвітлено зміст, методи, засоби методичної роботи у процесі організації і проведення гурткових занять з технічного моделювання. Схарактеризовано аспекти впливу мікро-середовища гуртка на всебічний розвиток і становлення особистості кожного вихованця. Розглянуто спектр завдань методичного забезпечення діяльності керівника гуртка з технічного моделювання.