КОМУНІКАЦІЯ ЯК ЗАСІБ РОЗВ’ЯЗАННЯ СОЦІАЛЬНИХ КОНФЛІКТІВ - STEZHKO, Yu. (Педагогічні науки, 2019)
У статті наводяться теоретичні викладки та експериментальні наслідки формування толерантності особистості. Обгрунтовується думка, що подолання проявів булінгу, підліткової агресії засобами адміністрування не є перспективними без внутрішньої саморегуляції особистості. Надаються рекомендації щодо психолого-педагогічних та організаційних заходів по формуванню толерантності на засадах критичної рефлексії.