НАУКОВА ШКОЛА ПРОФЕСОРА С.Т. ЗОЛОТУХІНОЇ: КРОКИ СТАНОВЛЕННЯ І ВЕКТОРИ РОЗВИТКУ - Hnizdilova, O. (Педагогічні науки, 2019)
У статті висвітлено теоретичні досягнення і досвід доктора педагогічних наук, професора С.Т. Золотухіної як засновника і лідера наукової школи, учні якої досліджують під її керівництвом різні аспекти розвитку освіти і виховання в Україні XIX – XX століть. Головну увагу зосереджено на розкритті основних граней її науково-педагогічної діяльності як керівника дисертаційних досліджень, ав- тора чисельних наукових праць, редактора фахових часописів, члена спеціалізованих учених рад.